17
Eki
2014

2015 Kareli Etek Modası

Kadınlara en çok yakışan kıyafetler içerisinde ilk sırada etekler yer alıyor. Kadınların feminem bir duruş sergilemesini sağlayan bu etekler sayesinde beklenilen şıklıkta ortaya çıkıyor. Yeni yılın modası içerisinde yer alan ekoseli ve kareli etekler çok farklı modeller ile birlikte raflardaki yerini aldı. Masa örtüsü benzetmesi yapılan bu etekler aslında oldukça farklı ve güzel bacaklara sahip olanlar için özel bir tasarım.

 Kareli Etek Modası

Kareli Etek Modası

Kareli desenleri sevmiyorsanız etekler üzerinde mutlaka denmelisiniz. Bu etekleri uygulayacağınız farklı aksesuarlar ve kıyafetler ile kombin ederek beklediğiniz şıklığı ortaya çıkarabilirsiniz. Rahat hareket alanı sağlayan bu etekler üzerine en çok yakışan kareli deseni genellikle siyah beyaz. Ancak günün tasarımcıları bu renkleri daha çeşitlendirdi ve güzel bir hale getirmeyi başardı.

 Kareli Etek Modası

Kareli Etek Modası

Sizi Havalara Uçursun

Seçeceğiniz kareli etekler sayesinde spor ve şık bir giyimi bir arada yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda bunları rahat bir biçimde kombin edebileceğiniz kareli gömlekler, kareli ceketler de günün modası içerisinde sunuluyor. Ancak en önemli şey kareli ekteler ve beraberinde kullanılacak olan farklı aksesuarlar.

 

Share

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir