01
Mar
2019

2019 İlkbahar/Yaz Modasında Transparan

Her zaman kişiye ayrı bir zarafet katan şeffaf kıyafetler bu sene moda dünyasında oldukça beğeni toplamış birden çok ürünle karşımıza gelmektedir. Transparan kıyafetler ile hem şık hem de cesur bir görünüme sahip olabilirsiniz. Özellikle gece kıyafetlerinde tercih edilen transparan detaylar sayesinde gecenin en dikkat çekici kadını siz olacaksınız. Son yıllarda karşımıza fazlasıyla çıkan transparan elbiseler ve tişörtler bu sezonda da defilelerin yıldızları arasında yer alıyor. Transparan detaylar ile iddialı ve asil bir duruşa sahip olacaksınız.

Transparan Parçalar İle Şık Olmak

Transparan kıyafetler ile kombin yaparak şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Renkli transparanları Kalem etekler ile kombinleyerek tüm dikkatleri çekebilirsiniz. Transparan Mini elbiselerle daha ilgi çekici olabilir  hem de abartıdan uzak  asil bir görünüm elde edebilirsiniz. Kombinlenmesi oldukça kolay olan ürünleri her yerde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Abartıdan uzak  fazlası ile şık olabileceğiniz kıyafetler pastel renklerde ön plana çıkmaktadır.  Pastel renkler yumuşak kumaşlarda daha romantik hissetmenizi sağlayacak.

Transparanın Modayı Etki Altına Alması

Kalın ve koyu kıyafetleri bir kenara bırakın ve transparanın verdiği hissi yaşayın. Moda tasarımcıların büyük bir özenle hazırladığı bu ince ve göz dolduran transparan kıyafetler günün her saati şık olabilirsiniz. Transparan modasının gösterişli olduğu kesin! Moda severler tarafından ve moda tasarımcıları ile büyük bir ilgi gören transparan kıyafetleri kullanmayan kadın kalmayacak.

Ofiste, Tatilde, Alışverişte Transparan Her Yerde

Transparan kıyafetlerin moda dünyasında karşımıza çıkması transparan severlerin sevinmesine sebep olmuştur. Transparan kıyafetlerin her fiziğe hitap etmesi ofiste tatilde ve alışverişte yer alması moda severler tarafından vazgeçilmezi olmuştur.

Share

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir