21
Eki
2015

2015 Yılında Önce Çıkacak Kıyafetler

Her yıl ve her sezon modacılar yeni tarzlar belirliyor, eski tarzları güncelliyor ve farklı birçok tasarım ortaya çıkarıyorlar. Öyle ki bazı yıllarda moda olan kıyafetler, bir önceki yıla göre açık ara farkla daha çılgın, renkli ve farklı bir stilde olabiliyor. İşte 2015 yılı da bu tarz kıyafetleri içerisinde bulunduran kreasyonların yılı.

lila renk elbise

lila renk elbise

Bu Yıl Farklı Tasarımlar Öne Çıkacak

Bu yılın en çok öne çıkacak parçalarından biri tenis kıyafetleri. Bu yıla kadar yalnızca sahalarda giyilen tenis kıyafetleri modacıların yaptığı değişiklikler sonucunda, 2015 yılı itibariyle insanların üzerine geçirip sokağa çıkacakları eğlenceli parçalar arasında yer alıyor.

elbise modası

elbise modası

Eskiden çok gözde olan süveterler, bir süredir moda dünyasında görünmese de tenis kıyafetlerinden esinlenilerek tekrar moda sahnesine çıkacağa benziyor.

Gücü, asaleti ve kadınlığı simgeleyen mor renk ise, bu yılın en çok öne çıkan renklerinden biri olacak. Ayrıca bu rengi ağır bulup, giymek istemeyenler için morun daha yumuşak tonları olan lavanta, leylak ve lila da 2015 yılında sık sık görülen renklerden biri.

leylak rengi kıyafet

leylak rengi kıyafet

2015 yılının belki de en dikkat çekici ve farklı olan parçası ise, giyeni kocaman gösteren şişme montlar, rugandan yapılan elbiseler ve bolca süslenmiş jean pantolonlar.

Share

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir