23
Nis
2017

2017’nin Yeni Trendi Logolu Kemerler

Trend dediğimiz şey moda dünyasında sürekli değişir. Son dönemlerde aksesuarlarda birçok farklılık gözümüze çarpıyordur. Hızlı değişen moda dünyasında 2017’de en çok yükselişe geçen aksesuarlardan bir tanesi de logolu kemerler oldu. 2017 sezonunda en gözde parçalardan aksesuar trendlerinden bir tanesi olan logolu kemerler sıklıkla tercih ediliyor. Bu yazımızda logolu kemerler trendi hakkında bazı bilgilerimiz mevcut.

kemer

kemer

Logolu Kemerler Tekrar Moda

Aslında birkaç sezon önce çok popüler olan bu kemerler artık yeniden ortaya çıktı. Bugün de kocaman, iri marka amblemi olan bu kemerler aslında önceleri birçok kişiyi hoş görüntülü gelmiyordu. En sık kullanılan logolardan bazıları Gucci, Jeremy Scott ve Hermes gibi marka amblemleri. Bu amblemlere ek olarak son dönemlerde inci işleme, yılan motifleri ve farklı taş işlemeli materyallerde kemerlerde kullanılıyor. Bu kemerleri daha çok sade ve spor olan kombinlerinizde tercih etmelisiniz.

Logolu Kemer

Logolu Kemer

Kemer sayesinde dikkat çekici özellik kazanırsınız. Mesela kot pantolon üzerine giydiğiniz bir boğazlı kazak ve bunun üzerine taktığınız logolu kemerinize hoş bir kombin yakalayabilirsiniz. Bu kemerlerle takıya ihtiyaç bile olmaz.

Share

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir