19
Nis
2016

Partnerinizin Sizden Duymaktan Hoşlanacağı Şeyler

Hem kadın hem de erkekler sevilmeyi ve övgü almayı hakkeden varlıklardır. Özellikle bir ilişki varsa ortada ve bir erkek olarak partnerinizi çok seviyorsanız muhakkak ondan duymak isteyeceğiniz şeyler vardır. Seven bir erkek, sevdiği tarafından hep güzel şeyler duymak ister. Çünkü bunlar onu ayakta tutar.

aşk

aşk

Ona Değer Verin

Akşam bir davette olmanız gerekiyor. Acilliği ve mecburiyetliği var. Fakat sevgilinizde sizle vakit geçirmek istiyor. Ona kibar bir şekilde kalbinizin sesini dinleyerek durumu açıklayın. Aslında onla olmak istediğinizi ama mecburiyetiniz olduğunu söyleyin. Onu düşündüğünüzü hissettirin. Herhangi bir zamanda sizi aradığında bende tam seni düşünüyordum deyin. Klişedir ama etkisi oldukça büyüktür.

sevgili olmak nedir

sevgili olmak nedir

Bir şey kaybetmek her insanın sinirini bozar. Eğer partneriniz bir şeyini kaybettiyse ona yardım edin. Bende yardım edeyim diyerek lafa girin ve ona yardım edin. Onsuz uyuyamadığınızı yanınızda olmasa bile sesine ihtiyacınız olduğunu hissettirin. Yatmadan önce hep onla konuşun. Hatta onu uyutun ya da o sizi uyutsun. Aşkınızı pekiştirin.

Share

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir