12
Mar
2017

2017 Yine Beraber Terk Edilmesi Gereken Moda Alışkanlıkları

Birçok kişinin geçmiş yıldan kalan bazı trend alışkanlıklara hala devam ediyor. Fakat 2017’nin ilk ayları içinde iken artık arkada bırakmamız gereken bazı moda alışkanlıklarımız var. Bu yazımızda siz değerli okuyucularımız için 2016 yılında bırakılması gereken bazı eski moda trendlerini belirttik. Lütfen bu yazımızı okuyun ve eğer siz de bunları hala kullanıyorsanız artık kullanmaktan vazgeçin.

işleme modası

işleme modası

Geçmişte Bırakılması Gereken Trendler

2017 ile birlikte artık kadife parçalardan yavaş yavaş uzaklaşmanız gerekiyor. Son dönemlerde aksesuarlarda da tercih edilen kadifeden siz de yavaş yavaş kurtulmalısınız. Buna ek olarak son zamanlarda özellikle gömleklerde hatta kotlarda dahi kullanılan hayvan desenlerini artık görmek istemiyoruz. Genellikle beyaz gömleklerde işleme şeklinde tercih edilen kuş figürleri eski gücünü yitirdi.

moda

moda

Eskide bırakılması gereken bir moda alışkanlığı da ince askılı elbise içerisinde giyilen tişörtler. Bırakılması gereken bir diğer trend omuzu açık olan bluzlar. Aslında hoş ve şık bir görünüm veren kayık yaka omuzu açık parçalar o kadar sık kullanılmaya başlandı ki çabuk eskidi diyebiliriz. Lütfen siz de bırakın.

Share

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir