01
Eyl
2015

 2015 Yazın Yeni Trendi Kayık Yaka Modelli Kıyafetler

Kayık yaka doksanlı yılların modası olan nostaljik bir modeldi. Fakat bu sezon bayanların üzerindeki elbiselerde, bluzlarda ya da tuniklerde görmek mümkün.  Tekrar moda olan kayık yaka modelli kıyafetler kadınların en gardıroplarında şimdiden yerini aldı. Oldukça dişi ve seksi gösteren bu model bu senenin yeni trendi oldu.

kayık yaka

kayık yaka

Kayık Yaka İle Kombin Nasıl Kombin Yapılmalı?

2015 yazında bohem tarzının yoğunluğu göz önüne alınır ise kayık yaka da vazgeçilmezlerden oluyor. Hem gece kıyafetlerinde hem günlük elbiselerde hem de bluzlarda sokak modasında karşımıza çıkan bir model olan kayık yakalı giysiler oldukça etkili. Eğer siz de kayık yaka trendine yakalananlardansanız size bu modeldeki elbisenizi ya da bluzunu giyerken saçlarınız salaş açık, dalgalı bırakmanızı öneririz. Veyahut diğer bir seçenek ise saçlarınızı kendiniz ensenizde salaş bir şekilde topuz yapabilirsiniz.

kayık yaka elbise

kayık yaka elbise

Takı olarak da ince bir kolye tercih edebilirsiniz. Bu sayede daha sade ve cool bir görüntü sağlarsanız. Kısacası tam bir yaz parçası olan kayık yaka bluzlardan siz de bir tane edinmelisiniz.

Share

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir