10
Tem
2015

İsveç Diyeti

On üç günlük bir beslenme programı olarak yapılan isveç diyeti hızlı ve sağlıklı bir şekilde zayıflamayı mümkün kılıyor. Diyeti uygulayan kişilerin verdikleri demeçler doğrultusunda belirlenen oranlara göre iki hafta gibi kısa bir süre içersinde 7 – 20 kg kilo verilebiliyor.

isveç diyeti

isveç diyeti

 

İsveç diyetinin bu kadar etkili olmasının nedeni uzman diyetisyenler tarafından içeriklerine göre seçilen gıdalar ve bunların doğru bir beslenme çizelgesinde tüketilmesidir.Hastalıkları nedeniyle hızlı bir şekilde zayıflamaları gerekenlere de doktorları tarafından tavsiye edilen isveç diyeti bütün dünyada uygulanan bir diyet yöntemi.

İsveç Diyetinde Bilinmesi Gerekenler

On üç günlük bir diyet olan isveç diyetini, bitirdikten en az üç ay sonra tekrarlayabilirsiniz. Aksi taktirde bir takım olumsuzluklar oluşabiliyor.

isveç diyeti

isveç diyeti

 

Diyet on üç günden fazla sürdürülmemeli ve bu süre zarfında her gün 2 litre su içilmeli. İsteğiniz doğrultusunda günlük diyet programındaki öğle ve akşam yemekleri yer değiştirebilir. Çay, kahve ve meşrubat içmemelisiniz, bir günde çeşitli aralıklarda içtiğiniz toplam 2 litre su, susuzluk gibi bir problemin önünü kesiyor.

Share

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir