14
Haz
2017

2017 Makyaj Trendleri

Moda deyip geçmemek lazım. Moda insanın olduğu her yerde. Moda evrensel bir kavram olup, kadın erkek fark etmiyor. Geldiğimiz çağ itibarıyla yaş da fark etmiyor. O yüzden moda her yerde, her kavram da ve tüm zamanlarda.

Günümüzde moda kavramı kapsam olarak da oldukça genişlemiş durumda. O yüzden moda deyince insanın aklına sadece insanın aklına sadece giyim olayı gelmemeli. Zira dekorasyondan makyaja kadar moda üretimin ve de tüketimin olduğu her alanda.

Bu noktadan yola çıkarak 2017 makyaj trendlerinin neler olduğuna biraz daha detaylı olarak bakmak mümkün.

2017 makyaj trendi

2017 makyaj trendi

İşte O Trendler

Kaşlar: Birçok ünlü veya ünsüz insanın düzgün, kalın kaşlarına bakıp imreniyor iseniz artık böyle bir üzüntü yaşamanıza gerek yok zira eğer sizin kaşlarınız dağınık ise hemen söyleyelim ki, bu yıl sizin yılınız zira dağınık kaşlar sezonun kaş modasında öne çıkan detay. Bırakın dağınık kalsın!

İlle de Dudaklar: İyi bir makyajın en önemli püf noktalarından birisi hiç şüphe yok ki, makyajın yüzde her yere yapılması değil, belli bir ana noktaya odaklanmasıdır ki, bu yıl tüm kadınlar için odak noktası dudaklar olacak, İster sezonun gözde ruj rengi kızıl ile, ister gotik tonları ile hangisinin kendisine yakıştığını düşünüyor ve yakıştırıyorsanız.

Göz Kalemleri: Rengi fark etmez, bu yıl göz kalemlerinin yılı.

Gözler Ya Gökkuşağı Ya da Dumanlı: Uyarınıza gözlerinize duman tonları uygulayabilir ya da bakır bir göz kalemi çektikten sonra gökkuşağı tonlarındaki farlar ile gözlerinin güzelliğini ortaya koyabilirsiniz.

Share

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir